Korting 6%

Concept Trouwkaarten 5416 / 50 Stuk

Oude prijs: 45,00
42,30
(51,18 incl btw) U bespaart: 2,70 (6%)
Please install if you have a ready work.
Concept-5416
Voorraad
+
  • Shipping Cost

Concept Trouwkaarten 5416

  • Dit past bij u op uw speciale dag met kwaliteit, vakmanschap en elegante uitnodigingen
  • Het wordt verkocht in doos. Er zijn 50 stuks in een doos.
  • Envelop en uitnodiging is voor het schrijven van sample en display. De uitnodiging zal de artikelen volgens uw keuze.
  • Minimum bestelling is 50 stuks.
  • De uitnodiging is inbegrepen in de prijs van de accessoires. Echter, de uitnodiging door het vouwen, het invoegen van de accessoire of andere toepassingen zal worden gemaakt door de klant.
  • Voorafgaand aan het afdrukken wordt een voorbeeld concept naar u verzonden. Wij willen dat u dit ontwerp zorgvuldig controleert. Als u wilt dat een verandering zullen we opnieuw voor te bereiden en stuur het naar u opnieuw. Zodra u goedkeuren, zal het drukproces beginnen. Geen paniek! Gelieve zorgvuldig te controleren. Zodra u begint met afdrukken, zult u geen kans om het te repareren. Controleer daarom zorgvuldig. We zullen geduldig wachten.
  • Deze uitnodiging is zoals weergegeven in de afbeelding. Als de foto heeft een accessoire of envelop, zal het komen op dezelfde manier. Als de envelop niet wordt weergegeven, heeft het product geen envelop, is het niet nodig.
  • Gepersonaliseerde en gedrukte product voor restitutie is niet mogelijk.

Wij kunnen in alle talen afdrukken.

Wij kunnen in alle talen afdrukken. We hebben printdiensten in het Russisch, Arabisch, Chinees, Grieks, Engels, Duits, Nederlands, Zweeds, Frans en alle andere talen die je maar bedenken. Als u wilt afdrukken op een niet-Engels kant, stuur ons dan een concept als een Word-of PDF-document. Geef in dit concept uw naam, familienaam, datum, tijd en adres op, evenals al uw gegevens.

Landen sturen we huwelijksuitnodiging kaarten

Alle Europese landen, Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië, Spanje, Portugal, Denemarken, IJsland, Noorwegen, Zweden, Finland, Oostenrijk, Liechtenstein, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechische Republiek, Slowakije, Hongarije , Slovenië, Kroatië, Bosnië, Servië, Roemenië, Bulgarije, Griekenland, Australië, Canada en de v.s., de landen van het Midden-Oosten, Armenië, Georgië, de Federatie landen van Rusland.

Als uw landnaam niet wordt vermeld? Geen paniek!

Als uw landnaam niet in de lijst staat, neem dan contact met ons op, wij vinden een voordelige en snelle verzendings oplossing voor u. Als u contact met ons wilt opnemen via telefoon of Whatsapp (+ 31 6 21 82 47 80), u contact met ons opnemen via e-mail. Maak je geen zorgen, zullen we reageren op u zeer binnenkort.

Wij wensen u een gelukkig leven!

Wij verheugen ons op het schrijven van uw geluk. Als u deze pagina bekijkt, neemt u een zeer aardige stap in uw leven op dit ogenblik. Als u bestellen en niet geven aan ons bedrijf, wij wensen u en uw ziel partner een "eeuwig leven " vol van liefde, opwinding, liefde en respect.

Waarom is het belangrijk de uitnodigingskaart?

Vandaag is de belangrijkste en meest bijzondere dag van je leven. Uitnodiging, nooit vernield, passeren door de ogen van een stuk papier. Want, na uw bruiloft al is er alleen jij en je partner. Stel je voor alle resterende objecten. Als mooie herinneringen aan je leven. Alle objecten op deze speciale dag, de kleren die je draagt, de tools geselecteerd geselecteerde maaltijden, Lounge, muziek en, natuurlijk, je moet heel speciale uitnodigingen. Uitnodiging voor dit speciale moment dat u al uw dierbaren te sturen is de mooiste en meest bijzondere tool.

Wil je onze dealer zijn?

Als u een bedrijf als reclamebureau, drukkerij, bruiloft en uitnodigings organisatie, u vinden in de dealer applicatie. Wanneer u onze dealer bent, zult u profiteren van onze gunstige prijsvoordelen. Als u niet in Nederland bent en een bedrijfsstructuur hebt, zal het belastingtarief "0 " zijn. U moet het formulier onder aan de pagina voor de dealer toepassing invullen. Wanneer u een dealer bent, sturen wij u alle printdiensten en het afdrukken van grondstoffen als een doos als je wilt, of als een container van deur tot deur.

Onze 20 jaar ervaring is gevestigd in Nederland, Turkije, Dubai, China en alle Europese landen waar wij aan verkopen. Wij produceren in Turkije en Nederland.

Merk:
Concept Card

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Vergelijkbare Producten