Over ons bedrijf

Extra Ideas Global

Printmarket.eu is een online verkoop winkel van de Extra Ideas B.V.

Met zijn geïnstitutionaliseerde structuur voor meer dan 20 jaar, het opereert op het gebied van drukwerk, beeldende kunst en drukwerk materialen in vele delen van de wereld. In onze eigen productie-installaties, vervaardigen wij etiketten en papier voor speciale doeleinden met ons merk. Onze producten worden verkocht in vele groothandel en kantoorproducten markten in de markt. Daarnaast produceren we Custom-sized labels, speciale doeleinden etiketten en dik-gewicht standar sized papier met eigen merk van het bedrijf.

Trouwkaart, briefpapier producten, kantoorbenodigdheden, alle soorten van drukproducten, druk materialen en Hammas gerelateerd aan de deur, als je wilt een doos, kunnen we een container verzending. Elke week distribueren en leveren wij in heel Europa regelmatig met eigen voertuigen. Wij bieden diensten met veilige en snelle lading opties om bestemmingen die we niet kunnen bereiken.

Producten die wij produceren:

Voor bedrijven en hotels: gedrukte textielproducten, werkkleding, Hotel slippers, handdoeken, badjassen, alle Hotel materialen.

Voor voedingsmiddelen producerende bedrijven: gedrukte plastic en metalen blikken, etiketten, agrarische kratten, zaailingen dozen, markt brochures, plastic productetiketten, verpakking dozen

Voor de drukkerij: CTP-vorm, CTCP vorm en chemicaliën, druk verven, spoel-en blad papier, karton, drukmachine en reserveonderdelen.

Voor de algemene markt: karton en papieren zak, schoenendoos, pizzadoos, chips box, cake en Food box, catalogus, brochure, Trouwkaart, gedrukte t-shirt, gedrukte werk jurk, outdoor drukkerijen, vlag, banners, posters, borden, Road borden, gevel Gordijn Signs, alle drukkerijen, technologische promotionele producten.

Onderzoek-ontwikkelingsdiensten: extra Ideas BV fungeert ook als een schakel tussen China en Dubai voor veel bedrijven. In onze contactbureaus in China en Duai, onderzoeken wij allerlei producten u wilt onderzoeken, kwaliteitsbeheersing, Ladingscontrole, productiecontrole. Waar u ook bent, wij kunnen u van dienst zijn.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten en samen te werken.

Hartelijke groeten.

Management van Extra Ideas B.V.


The Netherlands

Extra Ideas BV
Frederik van Eedenstraat 20, 1064 RE, Amsterdam
E-Mail: info@printmarket.eu
Phone: +31 6 21824780


Turkey

Extra Ideas Bilişim İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti.
Hobyar Mahallesi, Cağaloğlu Yokuşu, No: 22B, 34112, Fatih - İstanbul
Phone: +90 212 6690404, +90 212 5114120


USA

Extra Ideas LLC
Delaware.